Samsung Dijangka Menyertakan Pesaing “Animoji” Yang Lebih Baik Pada Galaxy S9

Apple melalui iPhone X telah menyertakan ciri dinamakan Animoji, yang mana membolehkan animasi emoji 3D dihasilkan menggunakan pengecaman wajah pengguna melalui kamera hadapan. Kini, Samsung dijang…

Latest comments

  • Temp customer care
    Customer Care — February 14, 2018 14:02

    hello semua, masih belum cukup menirukah kepada hardware Apple sahaja dan kini termasuk kepada function messaging juga perlu di tiru. inikan innovation android yang sangat membanggakan itu atau hanya meniru syarikat lain untuk claim sebagai innovation sendiri. terima kasih.

    • Ab3017af81623354cc69ec0b4c4ba96e
      m0m0tar0 — February 14, 2018 12:29

      Samsung/Pembuat telefon android sentiasa dibayangi Apple, terpisah tiada.

      • Temp anti ifag
        Anti-ifag — February 14, 2018 13:47

        So mcm ne dgn I pencil?? Bigger screen for iPhone?? Oled screen?? Fast charging?? Wireless charging.. Adakah apple tidak dibayangi Samsung?? In case kalau spesis mcm ko x persan selame ni... Ape yg apple buat kt iPhone sekejp je company lain blh follows.. Ape yg company lain buat.. Mkan mse yg lame untk apple follow.. Sometimes it fail

        • Ab3017af81623354cc69ec0b4c4ba96e
          m0m0tar0 — February 14, 2018 15:12

          Eh, bkn org mcm ko ke ckp animoji ni crap. Kalo dah crap kenapa nak backup Samsung buat benda crap? Haha. Org2 mcm anda ni mmg amat menyedihkan. Jadi mcm lalang. Kenapa apple tak buat fast charging sebagai contoh, mereka bukan buat benda yg boleh bg diorg rugi disebabkan kena ganti bateri rosak cepat sebab teknologi bateri semasa masih belum mampu withold pengecasan yg laju tanpa menjahanamkan bateri itu sendiri. Kalo ada pun masih mahal. Tgk contoh terdekat “bateri letupan” ciptaan Samsung..

          • Ab3017af81623354cc69ec0b4c4ba96e
            m0m0tar0 — February 14, 2018 18:26

            Bateri letupan tu contoh je.. Samsung dengan beraninya compress design bateri dgn kapasiti mAh yg tinggi sebab RnD Samsung tu buat kesilapan. Oled, ipencil etc tu ko tanyalah si Tim Cook tu. Dia mmg bukan otak teknologi sbb keputusan dia lebih kepada memenuhi kehendak pengguna.

            Aku saje je upkan kenyataan dkt atas sbb aku tgk dkt Amanz ni ramai pencacai Samsung. Tgk dah ada org masuk perangkap. Hahaha. Tak payah nak jadi pencacai mana2 company. Apple buat taik, aku kutuk je. Peduli la kan aku dgn Apple..Kita sebgai pengguna tak payah la nak backup2 kompeni smartphone ni. Kalau dapat duit, aku akan back up mana2 company tu.. hahaha

            • Temp customer care
              Customer Care — February 14, 2018 22:18

              hello semua, anti-fag ini kah yang di panggil samsung fangay yang begitu menyokong samsung walaupun adalah kesalahan seperti battery meletup dan meniru animoji. terima kasih.

              • Ntahapahapantah
              • Temp anti ifag
                Anti-ifag — February 14, 2018 17:36

                Yep memng aku pon yg ckp Animoji tu crap..aku x ckp pon Animoji kt Samsung nnti pon x crap.. Aku cume counter blk je ape yg ko ckp pasal Samsung.. Come on la.. Fast charging adr kaitan ke dgn battery note 7 meletup... Sedngkn smsung dh ade fast charging since dri s7.. Knp x ckp je yg iPhone x blh nk hndle heat mse guna fast charging... So mcm ne dgn points aku yg lain.. Bigger screen for iPhone?? I pencil?? Wireless charging?? Oled screen??

          • Temp zyros
            Xros — February 14, 2018 08:35

            Hrp blh diperluaskan pghntrn msg melalui whatsapp....bukan ramai pngguna yg guna aplikasi msg dah

            Login untuk komen