Kerangka Tahan Lasak Untuk iPhone Bertemakan Monster Hunter : World Dilancarkan

Sejak pelancarannya beberapa minggu yang lalu, sebanyak 6 juta salinan Monster Hunter : World telah terjual. Jelas sekali permainan Monster Hunter mempunyai bilangan peminat yang tinggi. Bagi pemin…

Latest comments

  • 216e2a0301fa9b98a325851c294c32c8
  • Temp customer care
    Customer Care — February 14, 2018 20:41

    hello semua, ini adalah product kualiti untuk match bersama iPhone kamu yang kualiti. mengapa mereka tidak membuat design untuk android. kerana user android tidak ramai seperti iPhone akan memberi market yang sangat sedikit kepada mereka untuk untung. syarikat kami menjadi official distributor untuk casing ini dan memberi special price kepada visitor Amanz. terima kasih.

    • Temp zuchie
      Zuchie — February 15, 2018 07:36

      Slogan "customer care" ko tu padan ke buat statement mcm ni? Elok rasanya tambah iphone kat depan slogan tu. Sebab kononnya ko jual hanya jenama iphone sahaja untuk mudah mendapat keuntungan.

      • Temp f 2982d9aa b262 499c b06f d53a22122013
        F — February 14, 2018 22:04

        Belanja la gambar byk sikit. Takkan sekeping je.

        • Temp pennywise
          Peniswise — February 15, 2018 10:45

          kan ada attached link tu. jangan malas

          • 15851384814794cd3d1b639e9b43d15b
            dragon — February 15, 2018 12:13

            kalau malas letak gambar, why bother make a post?

            • Temp f 2982d9aa b262 499c b06f d53a22122013
              F — February 15, 2018 13:10

              Lol. Aku tak hadap pon amanz letak sampai 10 keping gambar. Letak 2-3 keping cukup sebab casing ni ada 2 warna. Tak tekan link dikira malas? Haha

              • Temp pennywise
                Peniswise — February 15, 2018 13:28

                tap the link. simple je kot

              • Temp f 2982d9aa b262 499c b06f d53a22122013
                F — February 15, 2018 13:33

                K

            Login untuk komen