Doogee V Akan Dilancarkan 27 Februari ini Dengan Pengimbas Cap Jari Terbina Pada Skrin

Kami telah menggunakan iPhone X sejak Disember lalu dan harus diakui amat merindui sistem imbasan cap jari Touch ID. Setakat ini Face ID beberapa kali gagal berfungsi terutamanya ketika di dalam si…

Latest comments

  • Temp customer care
    Customer Care — February 15, 2018 16:56

    Hello semua, terdapat fake account untuk Customer Care yang meniru profile syarikat kami. kamu boleh memberitahu mereka fake dengan melihat profile mereka hanya sedikit komen dan baru created account. terima kasih.

    • B4258dbb78eeccf2b2b2a43d4a78e840
      Khonek. — February 15, 2018 15:11

      Customer Care tu orang kapir...musuh Islam dia tu.

      • Temp customer care
        Customer Care — February 14, 2018 22:15

        hello semua, syarikat kami ingin memberi tahniah kepada dodgee kerana berjaya meniru iPhone screen di smartphone mereka lebih baik berbanding xiaomi. tetapi hanya screen meniru tetapi gagal meniru iOS kepada smartphone mereka. ini memberi android OS sahaja dan tidak begitu stabil. terima kasih.

        • 7114753a73ec476a471126f6782a0cc3
          Abg Zam — February 14, 2018 23:07

          Bercakap macam apple inc tu bapak ku punya company... Bab aapple tiru orang lain kau tak melalak pulak

          • Temp customer care
            Customer Care — February 14, 2018 23:56

            hello abg zam, kami merupa syarikat yang authorized untuk Apple dan mempunyai relationship yang sangat baik bersama Apple HQ. terima kasih.

          • 06e6bc70a36577ed2b9fb7d066d5e69c
            adam — February 15, 2018 08:16

            doogee la bangang bkn dodgee..

          • 7114753a73ec476a471126f6782a0cc3
            Abg Zam — February 15, 2018 11:49

            setakat reseller cabuk Apple Inc je pun... tapi dia punya gebang seolah olah ada share dalam company Apple Inc. .. Get A Life lah Customer Care company cikai mana entah

            • Temp customer care
              Customer Care — February 15, 2018 12:27

              hello abg zam, adakah kamu ini mempunyai relationship yang baik dengan Apple HQ dan pernah meeting di office mereka seperti boss kami? terima kasih.

              • 7114753a73ec476a471126f6782a0cc3
                Abg Zam — February 15, 2018 13:29

                ada aku kisah boss kau pergi meeting dekat mana?

                • Temp customer care
                  Customer Care — February 15, 2018 14:15

                  hello abg zam, tidak faham mengenai maklumat kamu ini? terima kasih.

            • Temp anti ifag
              Anti-ifag — February 14, 2018 21:29

              The most sexy name ever for smartphone... Hahahah..

              Login untuk komen