Video Acah Galaxy S9 Memperlihatkan Sokongan Rakaman Gerak Perlahan Dan Emoji 3D

Samsung hari ini telah mengeluarkan beberapa video acah untuk telefon pintar Galaxy S9 yang bakal dilancarkan pada penghujung bulan ini. Melalui video acah yang dikeluarkan ini juga, pihak Samsung …

Latest comments

  • Temp daniel izsyusof88
    Daniel — February 16, 2018 06:51

    wahh tagline s9 "re-imagined the camera"
    xsbar wei nk tgu full spec....
    xmcm isheep... screen iphone x pun dtgnya drpd teknologi samsung OLED display....tp lps tu berangan nk claim dia la company yg hebat dgn inovasi.....ceitttt...xfhm sungguh aq..skrg xabis lg dgn kes Qualcomm plak si apple ni... elok sgt la Qualcomm saman si Apple tu.. ha ha ha ha

    • Temp customer care
      Customer Care — February 15, 2018 16:56

      Hello semua, terdapat fake account untuk Customer Care yang meniru profile syarikat kami. kamu boleh memberitahu mereka fake dengan melihat profile mereka hanya sedikit komen dan baru created account. terima kasih.

      • B4258dbb78eeccf2b2b2a43d4a78e840
        Khonek. — February 15, 2018 15:17

        Si kapir Customer Care tu selalu komen mengarut macam Yahudi Laknatullah.

        • Temp customer care
          Customer Care — February 15, 2018 00:06

          hello semua, ini adalah satu kemajuan perlu pujian kepada samsung kerana berusaha mengikut langkah Apple untuk fokus kepada emoji dan animoji. jika mereka meniru Apple juga tiada masalah saman kerana Apple tidak membuat untung wang melalui saman kecuali hanya untuk menjual product berkualiti dan technology latest innovation. terima kasih.

          • Temp abdulghuyup
          • Temp one plus
            One Plus — February 15, 2018 02:02

            Samsung buat wang dari iphone X

            • Temp anti ifag
              Anti-ifag — February 15, 2018 14:05

              Dia nk ckp yg apple byk abis duit byr saman je...Hahahah

              • Temp customer care
                Customer Care — February 15, 2018 12:29

                hello one plus, ini adalah benar tetapi membuat duit melalui saman adakah bermoral? jika samsung membuat smartphone mengapa tidak membuat wang dari smartphone. jika samsung ingin membuat wang dengan saman, mengapa tidak menjadi law firm business mereka sahaja kerana nampaknya mereka lebih berjaya di bidang itu. terima kasih,

                • Temp one plus
                  One Plus — February 15, 2018 13:57

                  Aikkk? Bukan ke Apple selalu saman samsung? Apekah?

            Login untuk komen