Pemilik Apple HomePod Melaporkan Masalah Sambungan Dan Mengotorkan Permukaan Kayu

Thumbnail

Apple HomePod ialah percubaan sulung Cupertino untuk menghasilkan speaker pintar. Setakat ini banyak ulasan memuji kualiti audio yang padu walaupun saiznya yang kecil. Tetapi beberapa masalah mula …

Latest comments

  • Temp ginjalku digadai untuk apple
    Tim Cook is a GAY — February 15, 2018 11:22

    kahkahkah mesti apple fangay mcm si Customer Care bapuk tu kata sumber artikel ni tak boleh dipercayai... apple dengan barang tak berkualiti sampah memang tak boleh dipisahkan.. hahaha

    • Temp customer care
      Customer Care — February 15, 2018 12:36

      hello ginjal mack, kami tidak mempertikai article ini. jika kamu baca artikel sudah terdapat solution kepada masalah ini dan user sudah boleh mengguna homepod untuk mengikut solution step mereka. masalah sudah resolve tanpa menunggu patch yang lama sebulan seperti android. terima kasih.

      • Temp ginjalku digadai untuk apple
        Tim Cook is a GAY — February 15, 2018 12:48

        Hahaha, solution apa? Letak pelapik? Hahaha.. Look so stupid. kesimpulannya produk apple mmg sampah dan low qualiti. Ada je masalah. Betul tak Scammer? 😂😂😂😂😂

        • Temp customer care
          Customer Care — February 15, 2018 14:21

          hello ginjal, meletak pelapik perkara biasa untuk protect perabot kamu. Apple product owner tidak masalah untuk membeli pelapik untuk menjaga perkara ini. terima kasih.

        • Temp ginjalku digadai untuk apple
          Tim Cook is a GAY — February 15, 2018 17:16

          Kalau kat umah aku bila kotor baru la telak pelapik, tak pasti la kalau rumah apple fangay sentiasa letak pelapik. Hahahah 😂😂😂 so kesimpulannya homepod ni kotor sbb tu kena letak pelapik. Hahaha

          • Temp customer care
            Customer Care — February 15, 2018 19:42

            hello ginjal mack, jika kamu membeli HomePod ini dari syarikat kami, boss kami setuju untuk free kepada kamu pelapik istimewa yang kualiti tinggi. terima kasih.

      • A6b98499e257bbc88909589287a1530d
        samgat — February 16, 2018 00:15

        Hmmmm. Nak gaduh-gaduh itu ini. Xramai pun org Msia beli smart speaker apa2 jenama pun. Lg2 homepod yg xkeluar lg secara rasmi kat msia. Cuti2 ni elok kita bersihkan rumah. Laplah meja komputer, tv stand & console dll kasi kilat. Chill~~

        • Ntahapahapantah
          Boipren Aida Kamalia — February 16, 2018 01:47

          Hahahaha betol tuh, gado tak tentu pasal, padahal tak pernah beli/rasa/own benda tuh pon.. Mcm tunggu masa nk bash/kutuk jer.. Ntah sekolah mana dulu..

        • Temp mr jime
          Mr Jime! — February 15, 2018 14:11

          pehhh!! benda basic pon Apple tak boleh nk fikir ke? silikon keluarkan minyak? Apple guna material recycle ke apa? sembang design dan performance pumpang2..R&D berjuta. enth2 pakai design company cap ayam je.

          Dah salah, disuruhnya pulak pengguna lapik sendiri. Mcm '' selepas pembelian bukan urusan aku (Apple), cari solusi sendiri - Apple''.

          Harapkan ada Customer "CARE", layan Cosumer mcm KARI!

          • Temp customer care
            Customer Care — February 15, 2018 14:22

            hello mr jime, ini adalah perkara yang biasa kerana tindak balas silicon yang bersentuh dengan beberapa jenis kayu. tetapi masalah ini tidak berlaku kepada rumah yang moden kerana mereka menggunakan solid surface untuk meletak electronic mereka. hanya berlaku di rumah lama mengguna kayu. tetapi membeli pelapik adalah tiada masalah untuk Apple product owner. terima kasih.

            • 7114753a73ec476a471126f6782a0cc3
              Abg Zam — February 15, 2018 16:03

              Kalau rasa diri tu tak berapa cerdik, janganlah menjawab.. sebab bila menjawab nampak sangat diri tu bodowpiang... ke hang ni jenis muka tak tahu malu

              • Temp mr jime
                Mr Jime! — February 15, 2018 16:20

                Wahai Abg Zam, ya saya tidak berapa cerdik dan masih banyak perkara perlu dipelajari.

                jika Abg Zam cerdik sangat maka abg zam tidak akan ada masa untuk komen disini. Mungkin sekadar singgah untuk membaca informasi dari Amanz.my.

                The world is so simple, nak tahu dia cerdik/pandai/genius, dia pandai menilai dan menggunakan waktu.

                My keyboard, My words!

                Jika Abg Zam ada komen disini, maka kita sama level lah!

                Cabai!

              • Temp mr jime
                Mr Jime! — February 15, 2018 15:55

                Hello Customer "CARE", silikon yg berkualiti tidak akan menjejaskan apa-apa barang termasuk kehidupan (setelah kering/bukan cecair). Jika ada cecair/ruapan daripada silikon itu petanda material untuk bahan silikon adalah kurang kualiti!

                Contoh: Gam silikon yang berkualiti digunakkan di dalam pembuatan aquarium tidak menjejaskan kehidupan air.

                Sembang permodenan, akan tetapi permodenan tidak diterap dalam produk yang dijilatkan!

                Cabai!

            • Temp customer care
              Customer Care — February 15, 2018 16:56

              Hello semua, terdapat fake account untuk Customer Care yang meniru profile syarikat kami. kamu boleh memberitahu mereka fake dengan melihat profile mereka hanya sedikit komen dan baru created account. terima kasih.

              • 7ced77641f96036112114795768e0234
                bukhari aziz — February 15, 2018 17:20

                kau tu yg pakai fake acc la

                sume org dah tau ko tu si mack a.k.a macai apple

                ko igt ko dah x pakai nama mack org kat sini tak tau la ko tu siapa??

                pastu skang ni ko nak suruh org lain berjaga2 ngan fake acc ko yg memang palsu ni

              • 7114753a73ec476a471126f6782a0cc3
                Abg Zam — February 15, 2018 13:27

                kesian customer care sebab apple hq hasilkan produk yang sama bangang macam customer care

                Login untuk komen