WauMail – Salah Satu Perkhidmatan Emel Di Malaysia Sekitar Tahun 1999

Thumbnail

Perdebatan mengenai projek emel 1Malaysia sejak daripada semalam telah membawa kepada perbincangan sebuah projek yang seumpamanya pernah diperkenalkan sekitar tahun 1999 sebelum ini, dengan nama Wa…

Latest comments

  • 86b7a47667f4a4e62246ae10aa50b377
    chidori — April 20, 2011 08:06

    waaa.. aku pernah pakai waumail nii.. thanks amanz sbb igtkan kembali.. giler laa sebenarnyer mmg dah hilang ingatan pasal email niii..

    ini nostalgia

    • 42330c20f9eba72e5f997d043599f611
      shahir arif — April 20, 2011 08:13

      intelliweb sdn bhd tidak pernah bertukar nama still smpi skrg mgunakan nama comp tersebut tetapi comp tersebut hanya membuat AKTIVITI PERUNDING SELAIN DARIPADA PERUNDING ARKITEK, KEJURUTERAAN DAN PENGURUSAN dan dimonopoli oleh orang india.
      bagi company ivoli pula dimonopoli melayu dan india dah salah 1 shareholder dimilik oleh TECHNOLOGY PARK MALAYSIA CORPORATION SDN. BHD. selain pesendirian,
      bagi company Wau Solutions sdn bhd status company tersebut dormant sblm ni wau solutions didaftar nama ITS WIRELESS (M) SDN. BHD. kepada ITS TELECOMMUNICATION SDN. BHD. dan kepada WAU SOLUTIONS..

      • 0392339f514bc0c5157ed212ecec38c0
        janjang — April 20, 2011 08:31

        penah pakai waumail ni. yang klaka nyer bile org mintak email mase tu, kita cakap @waumail.com org akan tanya balik 2-3 kali. pelik gaknye dgr waumail tu..
        hm, tak tau plak yg waumail ni kena hack . patut la ade 1 mase tu aku nak bukak n login tak boleh n die kata login salah.. agak bengang mase tu, agin tak pasal2. biaselah, budak baru nak kenal komputer ms tu, tu pon baru je dapat pki internet

        • Db88a6fc1cce4d79abf56955e65210c3
          Anarm — April 26, 2011 07:46

          aku penah ade akaun waumail.. hahaha.. giler ahh.. kenangan siot.. patut la tiba2 ilang waumail aku.. kene hack rupanya.. maksud 'hack' pon aku tak tau lagi zaman tu.. cekelat hack aku tau la.. sedap

          • 47ca43bb5d310276f0c37c3ad3272fb0
            titan — April 26, 2011 11:07

            aku dulu ada gak akaun waumail ni. memang lama gila..dia punya site..memang buruk la..tapi still leh hantar dan terima email. tu yang aku pakai..last-last..bila yahoo dengan gmail makin mantapp..terus lupa waumail nih..

            • Fe2728b1cde429d2f383a273c97513f6
              khairulorama — November 22, 2011 07:03

              Waumail, mengingatkan kembali nostalgia zaman sekolah!

              • 4b094f609c4d3ae629b2c5f7bc27f73e
              • 7f8d65120248ce46388257b621aa9d90
                Haru — June 22, 2011 14:32

                waumail?? kalo doramail tu pernah la gune..ekeke

                • 94b41eca7bd414eeca1c04bcd6c03825
                  Bob — April 20, 2011 11:08

                  salah satu lagenda! seangkatan email@selipar.com sudah hanyut bersama tsunami.

                  • 8a53871ab328a9c93443125b22ed3210
                    Iwani Khalid — April 20, 2011 09:47

                    Alaaaa, why I can't remember pun this WauMail thingy!! Tapi logo tu familiar sangattt

                    • 4dc92a529452cad3a39a494f1c345b30
                      ejam — April 20, 2011 08:53

                      ooo ini ler rupanya kawan lama projek baru, lepas ni akan dapat ler sama2 bersemadi dgn tenang kerana ada kawan...haha

                      • Effd498a28b76ff05e63df8625b11a95
                      Login untuk komen