Page not found | Amanz

Thumbnail

Effi Saharudin

Latest comments

  • 31b58c785f468b16bc349d68806edba6
    adam — April 23, 2017 01:09

    Drpd artikel arstechnica:-
    "Touchwiz is still a janky lag-fest. Despite the faster processor, the Google Pixel is a smoother, faster-feeling device."
    Touchwiz strikes again.

    • Temp muniirahpq
    • 4cef4dbd703b73e943eae0aa50afeecd
      PQ — April 21, 2017 02:54

      Tunggu flagship sebenar daripada Samsung iaitu Note8 je la.

      • Temp budin
        budin — April 21, 2017 06:03

        Design mmg cantik, tapi design ni cpt bosan. Wow first time tgk je. Lama lama meluat pulak tgk. Praktikaliti kurang, patot buat 5-5.2 inch saja dan s8+ 5.5--5.7 inch. Poor samsung. Failed again. DeX pon xbleh lawan continuum lagi. Bixby pon xleh lawan cortana lagi. Apa lagi nak kata. Failed.

        • Iacai
          Acai — April 21, 2017 03:09

          Amanz, buka artikel ni dekat desktop berterabur gambar dan text. Ada yang bertindan. CSS problem? Buka guna Chrome latest version di iMac 27" OS X El Capitan.

          ---------

          Sebelum beli S8 bolehlah tanya persoalan ini.
          1. Adakah fungsi baru yang ditawarkan sangat penting sehingga kita kena jual smartphone lama?
          2. Adakah smartphone lama dah rosak dan jejaskan penggunaan harian?
          3. Berapa peratus harga smartphone ini vs gaji sebulan anda?

          Jadilah pengguna bijak. Utamakan keperluan dari kehendak.

          • 6988d2a9ebd09662a9645e15a2f8d774
            Anonymous — April 20, 2017 13:02

            Kalau Samsung kekalkan konsep yang sama pada saiz 5 inci kan bagus

            • Qayum1616
              Qayum Sharudin — April 20, 2017 15:17

              eh serious ke S8 memang stereo speakers? alahai pening ni, ada orang kata stereo, orang lain pulak kata mono. mana satu ni?

              • 8b77dd6d86876ddb78c8efaac2cbe81d
                Iz — April 20, 2017 12:31

                Amanz... Iphone bukan pakai powervr ke? Adreno tu bukan Snapdragon punya gpu ke?

                • E7690481adb9b4ddfd852addf2b0d68b
                  Mr.kecam — December 10, 2017 06:28

                  Terbaik amanz saya sentiasa sokong amanz kalau ada masa please review samsung Z siries juga saya tertannya tanya sistem apa samsung Z pakai setahu saya samsung Z tidak lagi menggunakan sistem android

                  • 9e3403a612012b3ad3a1dd8991bd5b79
                    azha — May 08, 2017 23:30

                    samsung terbaik...... tapi harap pihak amanz buat review pasal mid range sony xperia xa1. tak sabar nak baca. mungkin xa1 adalah telepon yang berbaloi untuk dimiliki?

                    • Temp gangsterfisio
                      GangsterFisio — April 21, 2017 06:45

                      Masih setia dengan S7 flat. Kami rider seriau nak pgg edge skrin ats moto. Sng crack skrin edge. Lebih2 lg klu nak gne google maps.

                      • Temp nudinabdullah
                        pokdogol — April 21, 2017 03:12

                        Masih selesa dgn s7 flat untuk satu tangan.

                        • 6577283dca0cb766e51d6cf6641a1591
                          cikgutan — April 20, 2017 15:22

                          saya cadangkan supaya Amanz melakukan sedikit latihan kecegasan supaya tidak cepat mengah !!!
                          Ulasan mantap

                          • 9459035cd826b4714b6a91dcbe00c3ef
                            OS_awi — April 20, 2017 14:55

                            Nak komen pasal pengulasan. Nice work. Itu aja. Kurang typo. Hehe. Nice.

                            Login untuk komen