Samsung Galaxy Note 8 Dijangka Menjadi Telefon Pertama Samsung Dengan Dwi-Kamera

Thumbnail

Siri Galaxy Note telah mengalami masalah besar pada tahun 2016 lepas, dan memerlukan pihak Samsung hadir dengan sesuatu kejutan yang baik untuk mengatasi dan membuat pengguna percaya kembali kepada…

Aman

Latest comments

  • Iacai
    Acai — April 20, 2017 01:11

    There you go. Battle of optical zoom. iPhone 7 ada 1x optical zoom. Note 8 ada 3x optical zoom.

    Tapi sejauh mana pengguna perlukan sampai 3x optical zoom tu? DSLR yang body besipun perlukan cara pegang yang betul untuk steady ketika shoot tele. Apatah lagi smartphone yang ringan. Banyak gambar blur je nanti.

    • Fff8ff4c9b1fe04143787433cc3a951b
    • B04e0ef3bde89a9000afdb2dc4985bec
      Maestro — April 20, 2017 03:13

      slow la samsung. OEM lain dah kedepan dlm segmen fotografi.

      • 4cef4dbd703b73e943eae0aa50afeecd
        PQ — April 20, 2017 00:54

        Dah cakap better tunggu Note8. Note merupakan flagship sebenar Samsung.

        • Richpurnell
        • Temp jejakaku
          Jejakaku — April 20, 2017 00:14

          Galaxy Note8 akan jadi setaraf dengan iPhone8? Galaxy S8 pun dah setaraf denganiPhone8...

          • Temp mack versi samsung premium
          • Temp mack versi samsung premium
            Mack Versi POCOPHONE PREMIUM — April 20, 2017 16:00

            Gambar waktu siang memang ya kamera pixel lagi cantik sebab ada hdr+.. tapi bila malam gambar tak tajam macam gambar s7 edge.. walaupun samsung cuma guna 1 kamera tapi mampu meminimumkan noise sehabis mungkin dalam low light.. boleh dikatakan noise dia terlalu sikit.. iphone 7 plus pun gambar noise banyak

            • Temp hussein lempoyang
              Tn. Hussain Lempoyang — April 20, 2017 13:45

              Hanya org yg prnh guna galaxy note series je taw mcm mana function note dr samsung nie...

              Login untuk komen