Samsung Menghentikan Kemaskini Android Oreo Untuk Galaxy S8

Thumbnail

Kemaskini ke Android Oreo mula diterima pengguna Galaxy S8 di Jerman minggu lalu dan minggu ini di Malaysia. Ia membawakan fungsi bintik notifikasi pada ikon aplikasi dan antaramuka Samsung Experie…

Latest comments

  • Temp customer care
    Customer Care — February 15, 2018 12:32

    hello semua, seperti kami telah memberi pandangan tentang android oreo sebelum ini kami ingin memberi good luck kepada customer yang mengguna upgrade ini. kamu perlu bersabar kerana jika bug ada datang patch dan fix kamu akan di beri dalam masa satu bulan yang paling pantas. jika kamu lebih kepada upgrade latest OS kami mencadang supaya kamu menggunakan iPhone iOS yang lebih stabil dan complete upgrade. terima kasih.

    • Temp unsafe save
      Swap.AA — February 15, 2018 12:51

      iOS stabil kepala hotak.mesti ada sebab samsung tarik balik. sebelum ni ada je apple tarik balik ios update sebab jadikan ipad brick iaitu PENYENDAL PINTU. bukti:
      amanz.my/2016111792
      amanz.my/2016112129

      • Temp anti ifag
        Anti-ifag — February 15, 2018 14:03

        Aku bru nk bgtau kt dia.. Nasib baik ade orng ingt.... Hahahah

        • Temp customer care
          Customer Care — February 15, 2018 14:18

          hello swap.aa, mengikut kamu bertanya "" mesti ada sebab samsung tarik balik "" kami memberi jawapan kepada kamu. sebab ialah kerana tidak stabil dan sering memberi bug yang memberi processor kamu running in background. jika terus running tiada berhenti akan memberi battery kamu panas dan meletup seperti note 7. seperti mereka tidak mengambil belajar dari pengalaman. terima kasih.

          • Temp p o w ver2
            P.O.W Ver2 — February 15, 2018 15:12

            Nak tahu tak ape lagi yg meletup office customer care

      • Nazmirul
        nazmirul — February 15, 2018 09:37

        POPCORN

        • 1787ad702be1a754ef80e345f04b6620
          SuperTech — February 15, 2018 14:43

          @nazmirul kaannn ??? Hahahah !!!

          @swap.aa apalah pi layan troll. Tengok nama account pon dah tau ! Kah kah kah !!!

        • Bed46d8b7d1e361dd6a199b09e763234
          kaihnsn — February 15, 2018 11:30

          G950/G955-FXXU1CRAP

          mungkin CRAP ni lah masalah dia

          • Temp batman ae5d5a56 27f4 432f bf53 5ffdda57337e
            Batman — February 15, 2018 10:49

            Almak..so far ok je..

            • Temp mirza
              Mirza — February 15, 2018 09:39

              Ok je stakat ni.

              Login untuk komen