SKMM Mengeluarkan Kompaun Berjumlah RM3.83 Juta Terhadap Syarikat Telekomunikasi

Thumbnail

SKMM kini mengumumkan yang mana mereka telah mengeluarkan sebanyak 107 kompaun berjumlah RM3.83 juta terhadap syarikat telekomunikasi sehingga 31 Julai 2019 lepas. Kompaun ini dikeluarkan disebabka…

Latest comments

  • 773a40a83a7d9cc6538a48628a71ee33
    aizu β€” August 18, 2019 16:42

    Yes yang internet antara paling stabil kena kompaun paling tinggi

    Manakala umobile yang paling ramai mengadu masalah internet dikenakan kompaun paling sedikit

    Betul ke "MCMC's action in issuing compounds for non-compliance among Telcos shows its commitment and seriousness in handling issues related to consumer's interest"? Pengguna nak internet pantas Dan stabil

    • Fcecd13c67189466dc6e9768d943fa21
      😊 β€” August 18, 2019 19:50

      bodoh tu bleh simpan x? p main fb tuh... jgn msuk sni.

      • Temp sampahsung
        Sampahsung β€” August 18, 2019 20:13

        samfag guna bot autolike..ada ini penguin yang menyamar?

        • Temp f 2982d9aa b262 499c b06f d53a22122013
          F β€” August 18, 2019 22:54

          Artikel ni ada kena mengena dengan samsung ke?

          • F274996e07d9be7fca256e24aaadcde3
            Mat Zack β€” August 19, 2019 10:56

            biasalah brader F, dah nama dia pun sampah, pemikiran pun tahap sampah aje. semua nak diakaitkan dengan S πŸ˜’

            • 773a40a83a7d9cc6538a48628a71ee33
              aizu β€” August 18, 2019 20:20

              Biasalah orang tak boleh terima kebenaran

              Kalau disenaraikan satu-satu kesalahan tak apa juga

              Buka pdf tak ada maklumat tambahan pun

              Kalau taknak orang buat spekulasi, bagilah maklumat penuh

          • Temp ercball samah
            Ercball β€” August 18, 2019 17:10

            Compounds dikeluarkan mengikut jenis kesalahan yg dilakukan. Bukan sebab kelajuan atau kestabilan..

          • Temp hello kitty
            Hello Kitty β€” August 18, 2019 21:44

            Butuh jugak skmm nie...sbnrnye diorang nie mcm x function mana....hahaha bukan apa ...x nnpk mana improvement kat kebanyakkan kawasan pendalaman. Yg paling penting transparent laaa pasal apa yg kene compound...bagi detail.... Kata pembela hak pengguna...

            • Temp xiaomi killer
              xiaomi killer β€” August 19, 2019 09:50

              wayang je ni alihkn isu zakir naik. menteri perpaduan waytha morthy pon senyap je kes bunuh adib

              Login untuk komen