Xiaomi, Oppo Dan Vivo Bersetuju Menyeragamkan Penggunaan Sistem Pemindahan Fail

Thumbnail

Terdapat pelbagai cara fail boleh dipindahkan dari satu telefon pintar ke telefon pintar yang lain. Pada peranti Android misalnya, ini boleh dilakukan menggunakan bluetooth atau Android Beam. Tetap…

Latest comments

  • Temp michelle shokuna123
    Michelle — August 20, 2019 11:32

    Hmmm baru features ini diperkenalkan oleh android OEM meanwhile Apple decade ago dah ada features ni..

    • 4596bdcda762af720bb1ba95c2074bf7
      Archenemy — August 21, 2019 15:01

      Nampak bengap awak komen macam ni...haha

      • Temp anti ifag
        Anti-ifag — August 22, 2019 11:08

        Kalau ios bru nk ade features yg dh ber decade2 ago ade kt android xnk plk ko komen ape2 ye

      • F55fcafe8d256b579d4f05b55134d0f6
        iOSFan — August 19, 2019 18:47

        Dah nmpk tanda2 pengeluar phone China dah bekerjasama utk mengatasi teknologi Google. Tak hairan nanti semua pengeluar ni akan guna open source Harmony OS dari Huawei dan mengurangkan kebergantungan kpd Google dan teknologi US.

        • Temp nf smarties
          NF-sMarTiEs- — August 21, 2019 17:02

          Masalahnya Huawei takda dlam list weyh =D

        • Champasama
          ChampaSama — August 19, 2019 14:57

          jenama H tak nak masuk sekali ke, dah alang-alang 1 negara apa salahnya lain lah
          kalau jenama S nombor 1 didunia yang lain negara.

          • Temp s my
            S — August 19, 2019 16:16

            Diorang tak ajak Oneplus sekali ke?
            Kesian Oneplus 😥

            • Jokerab
              J0K3R4B — August 19, 2019 20:33

              nanti ada laaa....Oneplus kan satu company dgn Oppo

            Login untuk komen