42330c20f9eba72e5f997d043599f611

shahir arif

User

Daily Activity Frequency
6 posts
6 comments / forum replies
Activity Log
  • 12:50 am 12 Dec 2011
    Commented bg user iphone yg dah jailbreak actualy boleh disetelkan dgn install activator + multiflow kemudian settingkan ikut keselesaan kite, mcm saya hanya double tap di screen atas semua apps yg telah dibuka akan dibuka scara grid dmana boleh matikan apps yg tidak mahu running atau mahu tukar apps lain contoh kite bukak twiiter ke fb, bagi minimize hanya sentuh dan tolak kebawah, apps tersebut akan minimize.see tak perlu guna button home,. on
    Thumbnail

    Konsep Multi-Tasking Pada iOS Diperlihatkan Oleh Pembangun

    13 comment • Reply
  • 5:48 am 5 May 2011
    Commented kalau deck.ly dmansuhkan mcm mn nak post link yg bpjg berjelaaa hua hua on
    Thumbnail

    Twitter Bakal Mengambil-Alih TweetDeck

    9 comment • Reply
  • 9:32 am 5 May 2011
    Commented fuh dasat giler on
    Thumbnail

    Kelompok Pertama Dibawah GreyAttic Akan Bermula Jun Ini

    3 comment • Reply
  • 8:32 am 4 Apr 2011
    Commented utk enterprise kan..kalau user biasa mcm kawan ni?kalau gitu suruh office beli ah.BUY GET 1 MAA!! on
    Thumbnail

    iPhone 4 32GB Serendah RM538 Dengan Komitmen Bulanan RM248 Bersama Celcom

    14 comment • Reply
  • 2:18 am 4 Apr 2011
    Commented ceh hampeh aku br beralih dr celcom ke digi.kalau promoter tahu psl ni mesti dia ckp bang jgn tukar kite ade iphone xlama lg.nak stratgy pON agak² ar der on
    Thumbnail

    iPhone 4 32GB Serendah RM538 Dengan Komitmen Bulanan RM248 Bersama Celcom

    14 comment • Reply
  • 8:13 am 4 Apr 2011
    Commented intelliweb sdn bhd tidak pernah bertukar nama still smpi skrg mgunakan nama comp tersebut tetapi comp tersebut hanya membuat AKTIVITI PERUNDING SELAIN DARIPADA PERUNDING ARKITEK, KEJURUTERAAN DAN PENGURUSAN dan dimonopoli oleh orang india. bagi company ivoli pula dimonopoli melayu dan india dah salah 1 shareholder dimilik oleh TECHNOLOGY PARK MALAYSIA CORPORATION SDN. BHD. selain pesendirian, bagi company Wau Solutions sdn bhd status company tersebut dormant sblm ni wau solutions didaftar nama ITS WIRELESS (M) SDN. BHD. kepada ITS TELECOMMUNICATION SDN. BHD. dan kepada WAU SOLUTIONS.. on
    Thumbnail

    WauMail – Salah Satu Perkhidmatan Emel Di Malaysia Sekitar Tahun 1999

    12 comment • Reply

About

Complete your profile here...