0392339f514bc0c5157ed212ecec38c0

janjang

User

Daily Activity Frequency
5 posts
5 comments / forum replies
Activity Log
  • 7:18 am 6 Jun 2011
    Commented propaganda je ni.. on
    Thumbnail

    Laman Kerajaan .gov.my Bersedia Menghadapi Sebarang Serangan Siber

    12 comment • Reply
  • 7:18 am 6 Jun 2011
    Commented awat kamera pixel kecik sgt... on
    Thumbnail

    Nokia Melancarkan Telefon Dwi-SIM – Nokia C2-03

    5 comment • Reply
  • 12:26 am 5 May 2011
    Commented mungkin ke kita tak perlukan kad grafik lagi masa pada masa depan? 1 CPU for all... on
    Thumbnail

    Intel Akan Membangunkan Cip Generasi Akan Datang Dengan Struktur 3D

    3 comment • Reply
  • 8:31 am 4 Apr 2011
    Commented penah pakai waumail ni. yang klaka nyer bile org mintak email mase tu, kita cakap @waumail.com org akan tanya balik 2-3 kali. pelik gaknye dgr waumail tu.. hm, tak tau plak yg waumail ni kena hack . patut la ade 1 mase tu aku nak bukak n login tak boleh n die kata login salah.. agak bengang mase tu, agin tak pasal2. biaselah, budak baru nak kenal komputer ms tu, tu pon baru je dapat pki internet on
    Thumbnail

    WauMail – Salah Satu Perkhidmatan Emel Di Malaysia Sekitar Tahun 1999

    12 comment • Reply
  • 4:57 am 2 Feb 2011
    Commented 1.9Gb , phew.. shah, kena burn iso file tu kat DVD , pastu baru bleh install. on
    Thumbnail

    Windows 7 SP1 Sedia Dimuat-Turun

    6 comment • Reply

About

Complete your profile here...